Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-06@01:52:01 GMT

راهکار‌های شناسایی خانه‌های خالی

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۰۵۸۵۹

راهکار‌های شناسایی خانه‌های خالی

خبرگزاری میزان- رییس اتحادیه املاک تهران گفت:یکی از راه‌های شناسایی خانه‌های خالی سرکشی به همه واحد‌های مسکونی شهر است که درصد خطای بالایی دارد. تاریخ انتشار: 09:18 - 01 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۳۹۷۷۴

خبرگزاری میزان - روزنامه جام جم نوشت: مصطفی‌قلی خسروی درباره راه‌های شناسایی خانه‌های خالی اظهار کرد: یکی از معیار‌های خانه‌های خالی، سرکشی به همه واحد‌های مسکونی شهر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کار هم زمان زیادی می‌برد و هم درصد خطای بالایی دارد.

رییس اتحادیه املاک تهران افزود: ممکن است برخی افراد که خانه خالی نگهداری می‌کنند برای این‌که نشان دهند خانه‌شان خالی نیست هفته‌ای یکبار به خانه خود سرزده و مقدار مشخصی آب، برق و گاز مصرف کنند که طبیعتا کار چندان سخت و پیچیده‌ای نیست.

خسروی به مالیات بر عایدی سرمایه اشاره کرد و ادامه داد: در ایران مسکن به عنوان یک بازار سرمایه‌گذاری محسوب می‌شود و اگر افراد به سود این بخش اطمینان نداشته باشند وارد این بازار نمی‌شوند که طبیعتا می‌تواند مشکلاتی مانند کاهش تولید را ایجاد کند. این در حالی است که در بسیاری از کشور‌های دنیا، مسکن به عنوان یک کالای مصرفی شناخته می‌شود. در حالی که مسکن در ایران در حال حاضر به یک کالای سرمایه‌ای تبدیل شده است.

رییس اتحادیه املاک تهران تصریح کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد کاهش تولید مسکن در طول سال‌های گذشته توسط بخش خصوصی، به دلیل بی‌توجهی دولت و همچنین سودآوری بازار‌های موازی مانند طلا، سکه، ارز و... بوده است. برای همین بسیاری از پیمانکاران و فعالان صنعت ساختمان با وجود اعلام آمادگی برای ساخت مسکن نتوانستند کاری از پیش ببرند.

به گفته وی، اکثر خانه‌های خالی در مناطق لوکس‌نشین تهران و سایر استان‌ها بوده و اجرای این طرح تاثیری بر قیمت مسکن و حتی بازار اجاره نخواهد داشت؛ چرا که بازار اجاره و مسکن قیمت مشخصی ندارند که افراد بر این اساس بخواهند اعداد و ارقام موجود را برای عدول از سقف قیمتی بررسی کنند. ضمن این‌که باید توجه داشت خانه‌های خالی صرفا متعلق به افراد عادی نیست و ردپای دستگاه‌های دولتی نیز در این بخش دیده می‌شود.

رییس اتحادیه املاک تهران به کیفیت خانه‌ها در کلانشهر‌ها اشاره کرد و گفت: در برخی مناطق تهران ممکن است دو خانه با سال ساخت یکسان، اما با قیمت‌های مختلف به فروش برسد که این موضوع به امکانات جانبی ساختمان باز می‌گردد، از این رو استعلام قیمت منطقه‌ای نیز خیلی دقیق نیست.

وی به لزوم اجرای قانون مالیات بر خانه‌های خالی تاکید کرد و گفت: اگرچه قانون مالکیت می‌گوید اختیار ملک با دارنده آن است، اما نباید از این قانون چنین برداشتی شود که فرد می‌تواند احتکار کند. به نظر می‌رسد صاحبان خانه‌های خالی باید برای واحد‌هایی که عرضه نمی‌کنند مالیات پرداخت کنند.

خسروی با بیان این‌که دولت برای اجرای هر قانونی ابتدا باید از خودش شروع کند، تاکید کرد: دولت با تشکیل صندوق حمایتی مسکن، می‌تواند تمام عایدات حاصل از درآمد‌های مالیاتی مسکن و ارزش‌افزوده را صرف هزینه‌های ساخت مسکن ملی یا راه وترابری کند، اما ظاهراً دولت، واریز این عوایدی به شهرداری را مناسب‌تر تشخیص می‌دهد.

بیشتر بخوانید: کاهش قیمت مسکن چطور امکان پذیر است؟

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی مسکن رییس اتحادیه املاک تهران خانه های خالی خانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۵۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده

مدیرعامل شرکت بازآفرینی گفت: ظرفیت ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده وجود دارد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا مهدیار اسماعیلی، رئیس هیأت عامل صندوق ملی مسکن در دیدار با رئیس هیأت مدیره شرکت باز آفرینی شهری ایران با بیان اینکه هدف این صندوق حمایت همه جانبه از تولید و رونق بازار مسکن کشور است، گفت: با تعریف ساز و کار مناسب و شناسایی بهترین شیوه‌های حمایتی، پشتیبانی از ساخت مسکن در بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری در برنامه این صندوق قرار دارد.

وی گفت: ارائه تضمین‌های لازم برای ساکنین بافت فرسوده و ناکارآمد شهری جهت دریافت تسهیلات از سامانه بانکی از جمله موضوعات فعالیت این صندوق بوده و فرآیند اجرایی آن در دست بررسی است.

همچنین محمد آئینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران هم در این دیدار با توجه به پتانسیل بالای بافت‌های فرسوده برای خانه سازی بدون نیاز به تأمین زمین جدید، گفت: ظرفیت احداث مسکن جدید در این بافت‌ها بیش از ۴.۵ میلیون واحد است.

آئینی افزود: ۳۵ درصد پروانه‌های صادره در بافت‌های فرسوده شهری به صورت تک واحدی و ۷۴ درصد آن‌ها کمتر از ۳ واحد است که در صورت پرداخت تسهیلات ارزان قیمت، مالکین و سازندگان به ساخت خانه با تراکم بالا ترغیب می‌شوند.

دیگر خبرها

  • اتصال شبکه بانکی به سامانه املاک و اسکان عملیاتی خواهد شد
  • چرا ژاپن سیاست تخریب و ساخت مجدد دارد؟
  • آغاز بکار بنیاد خیریه برنا در استان سمنان
  • دستور کاهش مصرف آب در ادارات دولتی
  • در تهران دیگر به ریال و تومان خانه نمی‌فروشند | بیت‌کوین بده خانه بخر! | رونمایی از پدیده عجیب خرید و فروش مسکن در تهران + جزئیات
  • پیش‌بینی از وضعیت بازار اجاره‌بها/ رشد قیمت در راه است یا بازار مهار می‌شود؟
  • شناسایی قاتل کشتی تایتانیک در یک عکس ۱۱۲ ساله (+عکس)
  • ساخت خانه برای اقشار کم درامد
  • شناسایی ۳۳ مورد سه قلوزایی در لرستان
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده