Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی عباس زاده امروز در نشست خبری درباره فعالیت های آموزشی مشاوران املاک و همچنین اقدامات انجام شده در مرکز علمی کاربردی این اتحادیه گفت: در قانون نظام صنفی موضوع آموزش به اعضای صنوف دیده شده و از این رو از سال ۹۰ مرکز علمی کاربردی اتحادیه مشاوران املاک با مجوز دانشگاه جامع علمی کاربردی اقدام به پذیرش دانشجو در رشته های مرتبط با مشاوران املاک از جمله رشته های حقوقی و همچنین رشته املاک و مستقلات کرد که در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد فارغ التحصیلان این مرکز علمی کاربردی وارد بازار کار در حوزه صنف مشاوران املاک شده اند و یا پیش از این در این صنف فعال بوده اند اما با حضور در این دانشکده علمی کاربردی توانسته اند مدرک تحصیلی مرتبط دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز علمی کاربردی اتحادیه مشاوران املاک یادآور شد: از ابتدای دهه ۸۰ اتحادیه مشاوران املاک به دنبال آن بود تا حقوقدانان در واحدهای صنفی زیرمجموعه این اتحادیه مستقر شوند حتی به کانون وکلا پیشنهاد شد هر ۱۰ واحد صنفی املاک با یک وکیل یا مشاور حقوقی مرتبط شود و ماهانه ۱۰ میلیون تومان حقوق دریافت کنند اما وکلا این رقم را نپذیرفتند.

وی با بیان اینکه برای اولین بار در ایران رشته دانشگاهی املاک و مستقلات در این مرکز علمی کاربردی راه اندازی شده، یادآور شد: بیش از ۱۴۰۰ فارغ التحصیل رشته املاک و مستقلات در سراسر کشور در واحدهای صنفی مرتبط با حوزه املاک فعالیت می کنند. داشتن معلومات حقوقی از سوی مشاوران املاک در اجرای عقود بیع یا اجاره به کاهش تخلفات از سوی مشاوران املاک کمک شایانی کرده است. به عنوان نمونه در سال ۹۶ یک واحد صنفی مشاور املاک در بلوار فردوس تهران در اثر سهل انگاری و نداشتن دانش حقوقی کافی، ۴۰ واحد مسکونی را در هنگام تنظیم مبایعه نامه به صورت اشتباه قولنامه کرده بود که در نتیجه صدور سند برای مالکان این واحدها با مشکل روبرو شده بود. با پیگیری های اتحادیه مشاوران املاک علاوه بر ابطال پروانه کسب این مشاور، مشکل حقوقی پیش آمده برای مالکان ۴۰ واحد مسکونی مرتفع شد.

وی درباره میزان تحصیلات مشاوران املاک گفت: ۲ هزار عضو اتحادیه مشاور املاک استان تهران دارای مدرک لیسانس، بیش از ۵۰۰ نفر فوق لیسانس، ۱۰۰ نفر دکترا، ۸ نفر پزشک و تعدادی نیز کارمندان دستگاه های دولتی هستند که می توان به حضور تعدادی از مجریان تلویزیون در میان دارندگان پروانه کسب در حوزه مشاوره املاک اشاره کرد.

وی گفت: با این حال متاسفانه مشکلی که در قانون وجود دارد این است که هر فرد با داشتن مدرک پایان راهنمایی یا سیکل می تواند پروانه مشاور املاک دریافت کند. اما به دنبال آن هستیم تا صرفاً افراد حرفه ای یا دانش آموختگان حقوق وارد این صنف شوند.

این عضو اتحادیه مشاوران املاک تاکید کرد: در تهران ۱۲ هزار عضو صنفی و در سراسر کشور ۱۴۰ هزار نفر در بخش مشاوران املاک فعالیت می کنند و تاکنون بیش از ۴۲۰۰ نفر توانسته اند در مرکز علمی کاربردی اتحادیه مشاوران املاک تحصیل کنند.

وی در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر در خصوص مشاوران املاک زنجیره ای، گفت: در حال حاضر در قانون چنین چیزی پیش بینی نشده و کسانی که قصد دارند به صورت زنجیره ای در حوزه مشاوره املاک فعالیت کنند باید برای هر واحد صنفی خود یک پروانه کسب مجزا دریافت کنند.

عباس زاده درباره حق کمیسیون مشاوره املاک گفت: مرکز علمی کاربردی اتحادیه مشاوران املاک به این اتحادیه پیشنهاد داده تا حق کمیسیون برای همه قراردادها یکسان شده و در بخش بیع به یک درصد ارزش ملک و در بخش اجاره به یک دوم اجاره یک ماه افزایش یابد.

کد خبر 4701467

منبع: مهر

کلیدواژه: ایران اتحادیه مشاوران املاک تهران مهارت آموزی قیمت دلار تولید نفت بانک مرکزی ایران بورس قیمت نفت بازار سهام وزارت جهاد کشاورزی دلار وزارت صنعت معدن و تجارت جنگ تجاری قیمت سکه بهار آزادی فرهاد دژپسند قیمت یورو افزايش شاخص بورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۵۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه خودنویس آرامش را به بازار اجاره مسکن تزریق کرد

مولایی، کارشناس سیاست گذاری مسکن در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه  راه اندازی سامانه خودنویس نقش موثری در کاهش حق الزحمه های نجومی و تخلفات  مشاوران املاک کشور دارد گفت:  راه اندازی این سامانه  باعث شد بسیاری از متقاضیان و مستاجران که پیش از این درگیر  تخلفات ومشکلات مشاوران املاک بودند دیگر مشکلی نداشته باشند و همین امر خود باعث شد که بازار اجاره مسکن آرام تر شود.

وی اظهار کرد: از بهمن ماه سال گذشته که این سامانه راه اندازی شده و مشاوران املاک از طریق این سامانه اقدام به ثبت قرارداد می کنند شاهد آن هستیم که این بازار بسیار آرام تر شده است.

این کارشناس سیاست گذاری مسکن اظهار کرد: با اجرایی شدن این سامانه بخش عمده ای از حق الزحمه های نجومی و زیرمیزی های که وجود داشت برطرف و مدت زمان انعقاد  قرار داد کاهش یافته است.

او گفت: با اجرایی شدن این سامانه به نظر می رسد که تابستان بسیار آرامی پیش روی مستاجران باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • پیام تسلیت رییس دانشگاه تهران در پی درگذشت دانشجوی نخبه
  • ثبت ۲۵۵ هزار تقاضا در سامانه خودنویس طی ۱۱ ماه
  • معاملات مسکن به این روش عجیب انجام می‌شود
  • در تهران دیگر به ریال و تومان خانه نمی‌فروشند | بیت‌کوین بده خانه بخر! | رونمایی از پدیده عجیب خرید و فروش مسکن در تهران + جزئیات
  • تغییر در قانون پیش فروش مسکن، سرمایه‌های انبوه سازان را جذب می‌کند
  • پای بیت کوین به معاملات مسکن تهران باز شد
  • معاملات مسکن در تهران از طریق دلار و بیت‌ کوین!
  • سامانه خودنویس آرامش را به بازار اجاره مسکن تزریق کرد
  • معاملات مسکن در تهران از طریق بیت‌کوین!
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند